Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2018 17:35 - Заглушената история на славяните - Н.Левашов
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 3373 Коментари: 15 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Левашов изрежда следните славянски племена - сърби, българи, чехи, македонци, словени, поляки и много други / 10 минута от филма / .
Славяно - арийските Веди са свещеното ни предание.
В Южен Урал, около селото Чандар е намерена каменна плоча, на която е нанесена релефна карта на Западносибирския район. Създадена е с технология, която е неизвестна и днес. Такава карта не може да се създаде и сега. Това е триизмерна карта, за създаването и са необходими изкуствени спътници. Тези карти са били 348.
Имало е и писмени знаци, които са приписани на китайците.
А това са всъщност славяно - арийски руни..



Тагове:   Славяни,   българи,   арии,


Гласувай:
2



1. balar - бе какви славяни?
16.07.2018 18:02
Славяните са измислица на Петър 1-ви, с цел поляците по-лесно да се приобщят към Империята. Само дето те нещо нещели да кълват и царя се обърнал към Балканите, твърдо решен да докаже на света че коня е пред каруцата.
Славяни не съществуват. Има склавини, които очеизвадно са някакви останки от скити присъединили се към хуните. След разпада на Хунската империя тези скити попадат под властта на аварите, от там и "склави", както ги наричали византийците, демек "роби". От ромейски думата преминала на запад под формата "слеав", с отпадане на К, което явно е било изговаряно и като Х, откъдето и отпадането му като безгласен звук.
Народ наричат себе си "роби" е абсурдно.
За арийците нямам думи!
цитирай
2. radostinalassa - Явно не си запознат с много неща.
16.07.2018 19:26
Славяни идва от слава. Роби са ни наричали римляните, или иначе казано византийците. Но те пък са дошли от Северна Африка и Мала Азия, което ще рече ,че са араби. Рим е основан и изграден от етруските, които са , щом така искаш да ги наречем европеиди.
цитирай
3. balar - Ха, добре :)
16.07.2018 20:37
Изключвам историка в себе си и събуждам изпадналия в кома скинар в себе си:)

Та като бивш ултранационалист мога да кажа следното : Рим е основан от Ат-Траките, а те са акатирни ( акат-урми), тоест Българи. Българите не сме траки, понеже траките са едно от седемте Български племена. А руснаците не са арии, а смес от финландци и Българи. Арии са иранците, които са сродни с нас Българите,
което значи, че арийци сме ние.

сега сериозно : Дай писмено доказателство, че онези одавна покойни хора са се самонаричали "славяни". У кой автор за пръв път се споменава за тази Езикова Група, като за народ? Как е "слава" на старобългарски.

Византийците не са араби, а Арменци и Българи най-вече.
Етруските не са основали Рим, а латинците и сабините.

цитирай
4. radostinalassa - Едно време е имало една огромна държава
16.07.2018 20:59
Има такива карти с името Тартария. Това траки ли са , славяни или европеиди? Тяхната култура е различна от тази на жълтите, арабите . За други не се сещам.
Аз ги различавам по този принцип, и той е верен. Траките са се разселили по света, но винаги са се връщали в родината си - да искат военна помощ и пр. Те са се разпознавали, а ти не можеш да го направиш ?
А руснаците не са арии, а смес от финландци и Българи - това не е вярно. Хаплогрупата Н се смята за арийска - Клесев
цитирай
5. balar - Араби,
16.07.2018 22:48
Евреи, туареги, бербери, етиопци, сомалийци, цигани също пренадлежат на европеидната раса, според Антропологията. Европеидната раса се дели на две : северна(кавказоиди/арийци) и южна(семити). Цвета на кожата е според географските особености на ареала обитаван от съответното племе.

Тартария=Златната Орда. Картата не е толкова стара. Ромеите наричат монголите тартари, от там Тартария. Сиреч монголци са. Картата е изготвена по сведения на францисканци посетили Златната Орда.

Добре, олях се, урго-фини са, смесени с българи. Инъче по каква логика ще говорят на старобългарски? За траките е сложно. Древен народ, много племена, но нищо не е останало от тях, освен обичайните камъни и грънци(грубо казано). Това, че може би някакви ритуали при нас и тях изглеждат подобни не ни прави траки, а просто говори за едно общо минало далече назад във времето когато е имало само един народ, но той не се е казвал траки, нито българи, нито арийци или славяни. Само Бог знае как са се самонаричали, аз условно ги наричам Именци, от И/ай/Я(аз) и Мен(мен,майн,ми). Били са седем племена, като ние сме само едно от тези племена на този народ. Не сме уникални, има още шест. Това е било по време на ледниковия период. Извън кръга на тия седемте е имало и други народи, обитавали земите годни за живот в онова време. Едни били бели, други жълти, трети-черни. Всеки бил носител на своята си култура, но това, че ние ядем картофи не ни прави инки, предполагам. Просто сме си харесали продукта и сме го възприели. Културата е обмен. Езика също е обмен и не е гаранция за еднаквост. За сега единствено генетиката може с най-голяма точност да отсъди. А според нея не сме траки, а нещо от малко по на североисток от Балканите. От там, където сочат и преданията. Не сме траки, Българи сме, и с това име сме от хилядолетия.
цитирай
6. radostinalassa - Ти ме уби направо
16.07.2018 23:04
Циганите са кръстосани негри и жълти. Къде тук е европеидността? Като се разболеят пожълтяват, знаеш ли това? Да приемем, че са европеиди, идващи от Индия е лудост.
Евреите и арабите имат единен предшественик от преди 4000 години. Те са смес между бели и черни . Това не са европеиди.
В Русия няма монголоидни гени. Те са О и С хаплогрупи. Възможно е в Ордата да са си вземали монголоидни жени, но гените се предават от баща на син, и просто няма монголоидни гени. И това е ставало по принуда. Кой може да сравни белите жени с жълтите. Може би някой пиян. И не е естествено просто.
цитирай
7. balar - не е естествено
17.07.2018 06:53
руски национализъм в български сайт. Една теория налагана със ОРЪЖИЕ И ЗАПЛАХИ 50-ет години няма как да изкласи. панславизма е мъртъв и никога няма да възкръсне, понеже на сила хубост нестава. а руснаците са нов народ, като американците от сащ.

цитирай
8. radostinalassa - Трябва да погледнеш на проблема от друга страна
17.07.2018 06:58
Колко са останали славяните днес? Осем %. А са били около 25. Явно някой иска да ги унищожи. Не е ли явно? С какво могат да му попречат. С възможностите си. Те не са стадо като другите.
Прилага се максимата разделяй и владей. Тя е хитра и древна.
цитирай
9. radostinalassa - руснаците са нов народ, като американците от сащ.
17.07.2018 07:39
В Америка са отишли освободени престъпници, изметът на обществото. Първите колонизатори са убили милиони индианци. К:ъде е съвестта им? Те не я притежават.
А Сибир е завладян мирно, без убийства.
Ти игнорираш съвременните генетични изследвания, които показват, че русите са монолитен народ. Това са изследвания на янките. На практика ако русите бяха смесени с монголоидите, щяха да са кръвожадни като англичаните, които подклаждат войните. Практиката те опровергава. Български сайт е вярвам славянски сайт. Или не е така?
цитирай
10. balar - бъркаш сащ
17.07.2018 09:26
със Австралия, където британците депортирали ирландски бунтовници, които не са били измет и престъпници, а хора борещи се за свобода. В сащ първите заселници са холандци. Монголците не са кръвожадни ( освен на кино). За Сибир имаш право, но говорехме за Златната Орда, не за сибирците. А там смесване е имало, но не с монголци, а с кумани, които са европеиди, а не монголоиди.

Славяните са просто езикова група. Езиците са динамични и се развиват и променят непрекъснато. Колкото до това кой какъв е ...Българите не сме славяни, понеже славяните са българи. Откриваш ли разликата? :)

цитирай
11. radostinalassa - Изначалният език е бил един, древен санскрит. Ние също сме дошли от север, презИндия, Мала Азия и Балканите.
17.07.2018 09:35
На тоя език до днес говорят европеидите. Вярно , че вече не всички. Целта е да се унищожи езика. Не е ли ясно? Кой тогава служи на тая идея? Не съм аз.
Същността е в това, с какво им пречи езикът? Писала съм много за тия дивотии, но няма интерес. .А това е главното. Има разлика между расите и в чакрите, т.е. в честотите на тия вихри . Тя идва от произхода на човека. Оттам идва връзката с торсионният генератор, който наричаг Творец.
цитирай
12. radostinalassa - Монголците не са кръвожадни ( освен на кино).
17.07.2018 09:52
Това ме шокира. А защо са построили Великата Китайска стена и Змиевите валове. Против кротичките монголоиди? Не е логично. Около 1750 година от сътворението на света в Звездният храм е имало велика битка с китайците и ние сме я спечелили. Ега ти кротките овчици. Днес се смята , че колкото е по прост човекът - напр. негрите, мангалите и има висок тестостерон, толкова повече престъпления извършва.
Чела съм, че извън тези отбранителни стени и валове животът е бил крайно рискован. Не се залъгвай, че не е било така. Да убият десетки милиони индианци, най - големият геноцид в историята могат самокръвожадни и алчни хора. Това е станало в Америка, не в Австралия.
цитирай
13. balar - А, именно.
17.07.2018 10:13
Праезика, от който произлизат всички останали се съдържа в самите тях, от тук излиза, че той няма как да изчезне, тъй като е в основата на всички по-нови. Той винаги ще стои в дъното, понеже е корена, и колкото и високо да са клоните, те са привързани към този корен. Разбира се Славянската езикова група е по-чиста от романската и германската, понеже народите от тази група са по-близо до корена( територията на пранарода, от който произлизаме всички. ). Онези са смесени със аборигенни племена от европа. Всъщност то си личи като отвориш един руско-санскритски речник, ( български такъв речник съм търсил ама май няма, поне аз неможах да намеря, но и руския върши работа. в края на краищата езика им е форма на нашият. Езици без падежи се смятат за по-древни, заради опростената форма.)

Всъщност непречи, просто англичаните са имали десетки колонии, където заробеното местно население е било принудено да учи английски. Заради това техният език е най-разпространен в света. Нещо като латинския по време на римската империя. Но къде са сега латинския език и римляните? Английският е комерсиален език, езика на дипломацията и бизнеса. Това с нищо непроменя факта, че нашият е по-чист от техния. Просто ние не сме заробвали полвината свят.
цитирай
14. balar - Китайците
17.07.2018 10:25
сами са си виновни, че са яли пердах. Заразили хората с чума умишлено, и това е било възмездие за злината, която са сторили. Това, че монголите са трепали тюрки и китайци...ми браво, нямам нищо против. Той Тимур даже предлагал съюз на ромеите и българите, но те отказали и резултата се знае. А тия от Златната Орда не ги брой за монголи, били са пасмина от кол и въже, някаква сбирщина степняци за които мародерството е било начин на живот.

цитирай
15. radostinalassa - Не са били монголи, а моголи - велики.
17.07.2018 12:12
Синелников пише на тази тема. Сега ще пусна постинг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13126941
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години