Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2009 19:48 - Какво рисуваме,говорейки по телефон?
Автор: lilims Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1819 Коментари: 2 Гласове:
0





КАКВО РИСУВАМЕ ДОКАТО ГОВОРИМ ПО ТЕЛЕФОНА


image
 
 

...спирали, окръжности, вълнообразни линии
   Не сте твърде загрижени за чуждите проблеми или изобщо не се интересувате от тях, пречат Ви или Ви натоварват допълнително. Ако сте принудени да се занимавате с чужди ангажименти, то се опитвате да приключите с тях по-бързо. Защо? Цялото Ви внимание в този момент е съсредоточено върху собствената Ви персона. Възможно е да преживявате лека криза или от Вас се изисква да вземете някакво решение. Ако забележите, че сте започнали да рисувате спирали, имайте предвид, че сега Ви е особено необходимо да се контролирате, за да не избухнете и да не оскърбите събеседника си.

...цветя, слънца, гирлянди
   Не Ви е съвсем весело на душата както изглежда на пръв поглед, дори напротив. Повече от всичко мечтаете за приятелство и нежност, а думите, които се въртят на езика Ви, неволно пренасяте върху листа: Обърнете ми внимание! Ако Вашата ръка започне да рисува цветенца или слънце, побързайте да навестите добрите си приятели или поне се постарайте в близко време да се намирате сред хора. Преплетени сърца

 
...мрежи
   Вие чувствате, че сте попаднали в рискова ситуация или просто в неловко положение. Всяка решителна, контурна линия е атака, която Вие не се решавате да предприемете. Ако накрая оградите рисунката си, това значи че сте приключили с проблема, най-малкото сте дали вид, че е така. Вие най-често сте склонни да преглъщате обидата и раздразнението си. А това крие в себе си опасност: в душата Ви се натрупва разочарование и се чувствате все по-нещастен (а).

...преплетени сърца
   Вие сте преизпълнени с чувства. Иска Ви се да разцелувате целия свят. Обърнете внимание: колкото по-остри и строги думи изричате, толкова по-големи мащаби придобива рисунката. Не трябва да се държите толкова студено и да скривате чувствата си. Покажете ги!


image
 
...мотиви, подобни на тапетите
   Остри ъгли и плавни овали се съединяват в мотив, който се повтаря до безкрайност. Такъв мотив говори, че Ви е скучно, че телефонният разговор Ви е омръзнал, а може би изобщо и целият Ви начин на живот. Опитайте се да започнете с някаква дреболия: да речем някаква екстравагантна постъпка, нещо, което винаги сте искали да направите, но не сте се решавали. Това ще наруши еднообразието, което Ви действа угнетяващо.

...кръстове
   Срещат се доста често. Жените ги превръщат в украшение, а при мъжете те имат по-строги очертания. И в двата случая кръстовете изразяват чувството Ви за вина, възникнало най-вероятно по време на телефонния разговор. Нещо Ви тежи: или се укорявате сами или Ви е упрекнал събеседникът Ви. Причината трябва обезателно да се обсъди - разбира се, не на секундата. В противен случай Ви предстои още дълго да се измъчвате.

 
...човечета
   Не се заблуждавайте от техния весел изглед. Такива рисунки са признак на безпомощност или желание да се измъкнете от някакво задължение. Хората обикновено рисуват човечета в момент, когато трябва да кажат решително "не", но не могат да заставят себе си да произнесат тази дума. Така че човечетата трябва да възприемете като предупреждение и да си кажете: Не се предавай. Откажи се, иначе после ще страдаш от собствената си слабост!

...квадрати, триъгълници и други геометрични фигури
   Едно е ясно: човек не може да ви подведе лесно. Имате ясни цели и убеждения, почти никога не скривате мнението си. Рядко изпитвате страх пред противниците и конкурентите си. Обикновено сте съсредоточени. Колкото по-ъгловати геометрични фигури рисувате, толкова сте по-агресивни, макар че външно може и да не се забелязва. Това качество сковава Вашата фантазия и не Ви позволява да се отпуснете. Постарайте се да гледате на нещата по-просто.

 
...пчелни клетки
   Те говорят за стремеж към спокойствие, хармония, подреден живот. Може да означават и желание за създаване на семейно гнездо. Помислете върху последното обяснение! Вероятно, Вашият прпоблем е в нежеланието Ви да признаете пред самия себе си за съществуването на такава мечта. Рисунката издава Вашите скрити мисли.

...шахматно поле
   По всяка вероятностВие сте се оказали в доста неприятна ситуация или в крайна сметка в затруднение. Вие мечтаете за ясен и надежден път, който да ви изведе от това положение. В дадения момент не трябва да скривате каквото и да било или да го премълчавате. Ако такива рисунки се появяват често, вероятно страдате от скрити комплекси.

 
...преплетени кръгове
   Мисъл за стабилна връзка? Възможно е. Но най-често рисунката отразява желание да се участва в нещо. В сегашния момент Вие чувствате, че се намирате извън събитията. Може би, искате да помогнете някому, но не знаете как. Или просто не са Ви поканили на предстоящ празник. Постарайте се да си изясните за себе си защо сте извън играта и как да поправите положението.

 


image




Тагове:   ОК,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. drakulla - az
25.05.2009 19:49
risuvam pravoygylnici
цитирай
2. iliada - А аз цветя
25.05.2009 19:54
Интересно ми беше!:)
Благодаря !:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lilims
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2484758
Постинги: 627
Коментари: 1559
Гласове: 10976
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031