Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2009 19:28 - Нейният избор....
Автор: lilims Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2802 Коментари: 0 Гласове:
0




 

 
НЕЙНИЯТ ИЗБОР...ИЛИ КАКВО ЩЕ ПИЕ...
Четиво  САМО за мъже

image

image
 Събота вечер, той, тя, музика, звън на чаши...
Да надникнем какво има в нейната чаша? Любопитно ли ви е?
Нейният избор може да ви подскаже доста неща.


image



Ако тя си избере портокалов сок...
Това е сериозен ход. Една жена, която не пие, е по-опасна от един тайнствен, неразгадан мъж. Такива жени искат да държат всичко под контрол и гледат на мъжете отвисоко, като на деца. Те самите отдавна са пораснали и не се занимават с такива глупости като пиенето.
На сутринта тя ще разкаже колко сексуално сте прегръщали тоалетната чиния. И този разказ ще бъде толкова унизителен, че направо ще ти се прииска да повториш всички вчерашни подвизи в троен размер. По всяка вероятност тя не получава от пиенето никакво удоволствие или бързо я хваща. А пък очевдно й се иска да ти направи добро впечатление. Това вече е нещо.
 
Ако пожелае единствено шампанско...

!!! image
Естествено, всяка втора жена, въодушевена от играта се оглежда за шампанско.
Или защото според нейната представа така трябва да се държи истинската жена (такива са повечето), или защото е твърде добър познавач в тази област (такива почти няма). Поръчвайки си шампанско като на кино, тя вече се е издала до последните подробности. Не е оригинална дори в тази проста работа, във всичко останало тя едва ли ще се прояви така, че да събуди интерес. Ще кърши ръце като героинята от една мелодрама, ще се съблича като героинята в друга "сапунка", но дотук, защото останалото в мелодрамите не показват. Това обещава такава смъртна скука, че ще поискате веднага да й кажете: Чао, бейби...

Ако жената избере вино...
Твърде вероятно е, да имате късмет с избора си. Вашата избранница се владее добре. Наясно е с чувствените удоволствия. Тя има нежни ръце, изразителен поглед и красив глас. Опитва вкуса на живота, без да се стеснява от жаждата си. За това как би се държала с вас в спалнята може да се досетите по типа вино. Колкото по-силно е то, толкова по-напориста и агресивна е жената, ако й харесва по-сладко вино, тя е по-мека и податлива. Ако предпочита сухо вино, може би й харесва малко повече драматизъм...





image
Ако примижава във възторг от гъстия, сладък ликьор...
Госпожицата всячески се опитва да ви покаже колко изтънчена натура е. Ще ви измисли сладникаво обръщение и редовно ще ви се оплаква от фризьора си. Ако сте готови да направите живота й толкова сладък, колкото е съдържанието на чашката й, действайте смело...

Ако си поръчва силни алкохолни коктейли...


image
Вашата компаньонка ви обърква всички карти. Нейната непредсказуемост още много пъти ще ви смущава. Именно с нея обаче в спалнята вие ще опитате всичко, което е възможно. Госпожиците, които предпочитат лонг-дринки, са доста неуверени натури. Желанието да се омекоти градуса е равносилно на желанието да се намали яркостта на живота. Често пъти те се страхуват от самите себе си, да не говорим за новите запознанства. Затова пък лесно се поддават на възпитание. От тях като от пластилин може да оформите желаната любовница. И за какво ви е?

Ако госпожицата, която сте поканили на среща пожелае бира...
Забравете за романтиката: тя изобщо няма намерение да влиза в любовни отношения с вас. Поне в близко време. Затова пък желанието да изпиете по бира заедно означава, че вие сте я заинтересували като личност. Остроумна и любопитна, тя е интересна не само под завивката. Да я завоювате без интелектуален потенциал е трудно. Но дори ако не се получи любовна връзка, вие ще се сдобиете с добър приятел, което е може би дори по-добре.

Ако пие коняк...
Коняк избират жени, достатъчно самотни...
В повечето случаи такава жена плаши. А в действителност тя търси онзи, с когото не трябва да бъде силна и независима. Тя има много чувства, в секса е необуздана и отчаяна. Преди да флиртувате с нея, помислете дали са равни силите ви. Любителките на уиски или водка са или реалистични естетки, или алчни глупачки. На първите, които знаят цената на алкохола и мъжете, не си струва да им показвате дори палец, ще ви захапят цялата ръка. Вторите - изобщо не са достойни за вашето внимание...

Ако тя ви казва, че й е все едно какво ще пие...
Ами напийте я. Трезва или не, след два часа тя ще е в леглото ви, но дали ще получите удоволствие от това, е друг въпрос. Възможно е, да злоупотребява с алкохола или просто иска да пийне за смелост. Един съвет: По-добре я оставете на мира.

Тази, която ви трябва...
Какъв отговор страстно искате да чуете в отговор на вашия въпрос: "Какво ще пием?" Ами да - това е репликата "Оставям да изберете Вие". Тя ви оставя правото на избор и всъщност иска да научи кой сте вие не по-малко, отколкото вие искате да научите същото за нея. Тя е готова за приключения, има добре развито чувство за авантюризъм, но без бой няма да се предаде. Провървяло ви е! Сега вие сте на ход. Направете го достойно.


image





Тагове:   ОК,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lilims
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2491425
Постинги: 627
Коментари: 1559
Гласове: 10984
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930