Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2011 22:03 - Мъжете!?!?Ааах,мъжете...
Автор: lilims Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2263 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

ПО ГАЩИТЕ ЩЕ ГО ПОЗНАЕШ

Колкото и незначително да изглежда, всички жени знаят бельото колко голямо значение има и колко издава то за един мъж - сексуалната нагласа, интимните настроения и т.н. Избора на бельо е ключа към сексуалните възприятия и възможността на човек за романтични фантазии и пречупване на консерватизма в секса.

Мъжете, които носят прашки

Мъжете в прашки – мъже, които са сексуално освободени и не търпят правила, задръжки и скрупули. За тях всичко в секса е позволено и всичко трябва да се изпробва и експериментира. Те са фенове и на груповия секс. Имат силен стремеж за нещо ново и различно. Този тип мъж може да ви изненада с предложение за секс на пикник, в метрото, в тоалетната на близката сладкарница.

Без бельо

Тези мъже смятат, че за добрия секс бельото няма значение, най-важното е това под него. Те са агресивни и деспотични любовници. Те ръководят и управляват.Те не се притесняват от нищо, в състояние са  да правят секс в парка или на задната седалка на автобуса пред погледа на всички.
Този тип мъже не се интересуват от романтика и чувства. Да изберете такъв мъж, значи да имате чисто сексуална връзка.

Шорти

Те са романтични натури, но в никакъв случай не витаят в облаците. Те разчитат на здрав разум и рационалност. В секса отдават твърде голямо внимание на обстановката, музиката, атмосферата. Те са грижовни и всеотдайни. Едни от най-добрите любовници, за които вашата удовлетвореност е на първо място. Живота с такъв мъж е спокоен и лишен от премеждия, семейни проблеми и драми.

Боксерки

Мъжете, предпочитащи боксерки биха искали да управляват всичко около себе си – околните, работата, парите. Често пъти успяват, защото знаят какво искат и как да го постигнат. Тяхната инициативност обаче граничи с егоизъм и педантичност. Те действат с замах по уникален начин. Те са обсебени от мисълта за постоянни завоевания и постижения. В секса са добри и всеотдайни любовници.

Слип

Оперирани от романтика. Техните сексуални фантазии са безкрайно ограничени. Те подаряват цветя, защото така трябва, могат да ви заведат на хотел, защото предполагат, че това е романтика, могат да ви обсипват с загриженост и ласкателства, но в тяхно лице никога няма видите човека, които би ви завел до седмото небе и да остане там с вас.
Мъжете в слипове са уязвими, лесно раздразнителни и често страдат от комплекси. Те не са инициатори, а по-скоро добри изпълнители. С тях живота е спокоен и безпроблемен.





image

ПО КОГО СИ ПАДАМЕ
Някои мъжки професии са като афродизиак за жените. Доказателството е огромният интерес на жените към мъжете с престижни професии и изключително малкият брой жени, които се влюбват в мъже, чиито професии са нископлатени.

Жените се интересуват не само от внимание, но и от пари. Съответно дамите си падат по два типа мъжки професии – високоплатени и такива, които превръщат мъжете във внимателни, състрадателни, грижовни и прочие хора. Жените търсят мъже, които да осигурят материална стабилност на семейството и в това отношение хората много се приближават до маниерите на животните. В дивата природата, когато двама мъжкари ухажват една женска, най-вероятно тя ще избере този, който е по-силен и има повече неща, които да предложи.

След като изяснихме някои видове мъжки професии, които са от значение за жените, нека посочим и конкретни примери:

На първо място – Шефовете!

Шефът не е професия, но има жени, които чувайки думичката „шеф“, просто започват да искрят. Шефската длъжност, независимо за каква работа става въпрос, е достатъчно основание за някои дами да се влюбят до уши.

Някои жени обичат просто костюмари!

Сещате ли се за Барни Стинсън от сериала „Как срещнах майка ти“? Костюмът за него е начин на живот и средство за прелъстяване. Истината е, че костюмът придава тежест на мъжете, създава впечатление за изисканост и заможност. Малко са мъжете, които се движат свободно в ежедневието си с костюми, както и не са много професиите, изискващи костюм. Затова пък малкото костюмари веднага се забелязват от жените, които моментално им се лепват.

Юрист, Лекар, Инженер, Предприемач...

Това са все мъжки професии, които в общия случай изискват носенето на костюм и които са особено доходоносни. Тези професии са смятани за престижни и заради това, че не всеки може да ги практикува – обикновено това са амбициозни, упорити, издръжливи на трудности, склонни към риск служители. Това са професии, които придават някаква особена сила на мъжа, а жените харесват точно това – сигурност. В общи линии се смята, че това са мъже на място, от които лъха самоувереност и са способни да създадат стабилно семейство. Разбира се, винаги има изключения от общото правило.

Ветеринар

Те са мили, грижовни, обичливи, внимателни и точно с това мъжете, чиято професия е ветеринар, печелят женските сърца. Според повечето жени ветеринарите ще бъдат прекрасни бащи и любящи съпрузи, тъй като вече са развили тези качества в работата си по отношение на животните.

А защо не готвач...

Какво по-хубаво от това да се прибереш след работа и да те чака хубав мъж, приготвил хубава вечеря. Готвенето е изкуство, което автоматично означава, че готвачът трябва да е внимателен, изобретателен, мъж с усет, който грижливо и с любов се отнася към всичко в кухнята. Идеята, че домакинството е запазена дейност на мъжа-готвач, кара много жени да се влюбят именно в мъже със завидни кулинарни способности. Още повече, че мъжете, чиято професия е тази на готвача, се отнасят с жената, така както с работата – с любов и внимание.

А вие имате ли особен афинитет към някои мъжки професии? Някои жени не биха си позволили да харесат мъж, ако преди това не са харесали професията му, било то защото е доходоносна или просто хуманна.

image

И...още малко за мъжката любов...

"Мъжете са шест вида - поне така смятал Аристотeл, и от това зависи как ще се развие една връзка."

Агапе - жертвената любов
При нея мъжът се отдава напълно и прави всичко, така че любимата му се чувства добре. Ухажва дълго, преди да се обясни в любов. Голямото внимание може да омръзне на жената, докато мъжът все повече се привързва към нея.

Лудус - любовната-игра
Основата на подобен тип връзка е сексуалната игра. Този тип мъже не ухажват. За тях сексът е всичко. Ако жената е дистанцирана и не се отдад напълно още първата нощ - той я оставя. Този тип мъже обикновено имат няколко връзки едновременно. Жената, която изисква само секс, ще бъде приятно изнендана от него.

Ерос - чувствената любов
Базира се на преданост и след това на физическо влечение. Този тип мъже се интересуват от живота и проблемите на партньорката. Те обичат да си говорят, в това число за общите чувства и емоции. Това е идеалния партньор.

Мания - неудържима любов
Тази любов се базира на страстта и ревността. В центъра на любовната двойка не са двама, а само мъжа. В резултат на това той има нужда постоянно да се самоутвърждава за сметка на останалите, в това число и на партньорката. От него могат да се очакват проблеми и ревност. Страхува се не от това, че ще ви загуби, а от това, че ще избягате от неговата власт.

Прагма - разсъдъчната любов
Този тип мъже търсят жена, с която да им е удобно, а не такава, в която да се влюбят от пръв поглед или с която да правят необуздан секс. Той подбира по материално състояние и ангажименти и пресмята дали сте удобни един за друг. Не е подвластен на страсти и от него не могат да се очакват изненади.

Сторге - любов-приятелство
Ако ви разказва за всички свои проблеми, както и за тези на роднините си до пето коляно, той ви чувства основно като приятел. Разчита на взаимното доверие. Но е възможно скоро да изгубите интерес един към друг."












Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. magnoliya - Много интересно!
22.05.2011 23:49
Мъжете, жените . . .
Трудно някой може да каже как е избрал човекът до себе си.
Наистина, прави впечатление хубавото бельо, но мисля, че само това не може да е водещото при избора. Обикновено първото впечатление е водещо и естествено това е горното облекло - костюм.
Желая успех при избора, дано всяка жена успее да намери подходящия мъж!
цитирай
2. lilims - Избора?Аз лично обичам да чета о...
23.05.2011 00:30
Избора?Аз лично обичам да чета очите-от там наднича душата на човека...
а с подобни текстове само се забавлявам и развличам...
цитирай
3. hristo27 - :))))
23.05.2011 08:38
Весело четиво като за почивен ден!
цитирай
4. анонимен - :) е за да то познаеш по гащите т...
24.05.2011 16:17
:)
е за да то познаеш по гащите трябва първо да ги видиш..нали:)
И затова първо седни в колата му и се досещай за гащите му:)
Е, ако е от вид Лудус:) и носи прашки вече не знам:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lilims
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2490941
Постинги: 627
Коментари: 1559
Гласове: 10984
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930