Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2011 21:25 - За секса, зодиите и кравите…
Автор: lilims Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2965 Коментари: 9 Гласове:
8

Последна промяна: 03.08.2011 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗА СЕКСА,ЗОДИИТЕ И КРАВИТЕ...

ВСТЪПЛЕНИЕ:

Стоят си на хълма два бика – млад и стар и кротко си пасат трева. Под хълма минава едно много съблазнително стадо крави. Младия бик почва да ръчка стария:
- Хайде да слезем и да оправим тази симпатична млада крава, или тази по-стройната. Хайде, давай по-бързо.

Стария бик се замислил и казал:
- Не. Ще слезем бавно по хълма и ще оправим цялото стадо.





image





ОВЕН Овните на стари години са същите както и на млади – те ще се втурнат надолу по хълма, ще оправят онази, младичката крава, след което бързичко ще се върнат обратно и ще застанат в поза достойна за четката на най-великите художници. Всичко е точно – Овен – това звучи гордо. И той още веднъж го доказва.

Поведението на ТЕЛЕЦА е точно като на стария бик от вица. Той бавно ще слезе от хълма и ще оправи цялото стадо, без да обръща внимание на възрастта, външния вид или каквито и да е дребни подробности. Търпението му ще стигне за всички. А освен това ще поучава и младия бик.

БЛИЗНАКЪТ ще възприеме идеята с огромен ентусиазъм. Бързо ще се спусне от хълма и ще почне непринуден разговор. Ще започне да говори за секс, ще премине на тема компютри, после интернет, после коли. Край, отприщи се на разни теми и в края на краищата ще забрави за какво всъщност е слязъл от хълма.

РАКЪТ ще се заеме със задачата едва ли не по-сериозно и от Телеца. Само че, за разлика от него, ще избере само една от кравите. За сметка на това тя ще е рекордьорката на стадото – най-красивата, даващата най-много мляко, с най-голяма гръдна обиколка (или може би обиколка на вимето? Не, повече ми харесва термина гръдна обиколка.) Ще се направи на теленце и ще почне да смуче.

А при ЛЪВА всичко е много по-сложно. Лъва няма да оправи никоя от кравите. Но при това ще свали всичките. Ще ги свали красиво, с потресаваща енергия и чар, доказвайки азбучната истина, че той е най-готиния от всички. Честно казано той е прав. Той вече е доказал, че е най добрият. Цялото стадо е готово да тръгне след него. Да оправя някоя от кравите вече няма нужда. Още повече, че това е вредно. Може да развали доброто впечатление. Той красиво ще напусне, ще намери друго стадо, което пак ще очарова, и пак ще се оттегли.

ДЕВАТА няма да се затича към стадото. Първо ще изтича до най-близкият секс-шоп като пътьом ще си припомни Кама-Сутра. И когато се добере най-накрая до мястото където е минавало въжделеното стадо, там вече няма да има крави. Е, случват се и такива неща, уви ще се наложи да се заеме със самообслужване, прелиствайки предварително закупения брой на Пентхауз.

ВЕЗНАТА изобщо няма да слезе от хълма. Той ще чака докато някоя крава не се качи и не го заговори. Ще се замисли дали това е правилната крава и дали не трябва да изчака някоя която е по-добра в дадени отношения. Ще реши че трябва да изчака. Ще дочака следващата. Ще избере. Ще се заеме със секс, но през цялото време ще си задава въпроса дали правилно е избрал и не е ли трябвало да изчака третата крава.

СКОРПИОНЪТ също няма да се спуска от хълма. Него напълно ще го удовлетвори и младото биче до него. То със нищо не е по-лошо от крава. А сексът с него е безусловно мистическо изживяване. Не, никакви крави.

СТРЕЛЕЦЪТ няма и да погледне кравите. Все едно, че досега не е виждал. Той ще отправи поглед в далечината и ще съзре стадо коне. Е! Това е! С коне досега не го е правил. И от всички кобили той ще избере най-екзотичната, съгласната да прави най-алтернативен секс.

КОЗИРОГЪТ ще е единственият в цялата ситуация, който ще постъпи правилно. Той ще въведе ред в целия този хаос. Ще раздаде номера, ще организира опашка. А кравите изобщо няма да ги пита – жените принципно обичат реда.

ВОДОЛЕЯТ ще стане любимеца на цялото стадо. Няма да има никакво значение коя и в какво количество ще пожелае (а това и той сам не го знае). Важно е друго – коя ще го поиска и с коя ще го огрее (статистически факт е, че това са 40% от стадото). Е, процентът е достоен. Най-характерното в цялата ситуация е, че за него цялото приключение ще мине леко и непринудено, без никакви отрицателни последствия. Още повече че това момче, разглезено от дамите, нито веднъж няма да се изпоти! Всичко ще направят партньорките.

РИБАТА, мечтателно ще огледа стадото. С големи тъжни очи ще се замисли коя ли крава би пожелал. Е, разбира се, че не си пада по клечавите. Виж формата на рогата е друг въпрос. И може ли вимето хем да е голямо, хем да има идеална форма. А копитата, какви ли точно трябва да бъдат? Така мечтаейки, Рибата дълго ще стои на върха на хълма, а стадото бавно ще отминава.

Източник: bgLOG.net








Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rina - :)
03.08.2011 21:42
скорпионът ми е любим :)
цитирай
2. mt46 - :))
03.08.2011 21:51
Има нещо вярно - поне за моята зодия...
цитирай
3. cefulesteven - Изглежда само в датата на рождение ...
03.08.2011 22:09
Изглежда само в датата на рождение съм Дева:)
цитирай
4. tota - Разсмя ме...
03.08.2011 22:30
Добре написано, май отговаря за зодиите.
Хубава вечер!
цитирай
5. hristo27 - :)))) Лееееко допълнение към вица:
04.08.2011 12:06
- Не. Ще слезем бавно, пасей, пасейки по хълма и ще оправим цялото стадо.
цитирай
6. lilims - Ицо,мерси за допълнението!
04.08.2011 12:10
Ицо,мерси за допълнението!
цитирай
7. moliv67 - хи хи
04.08.2011 15:02
сякаш има нещо вярно.
цитирай
8. lilims - сякаш има нещо вярно. Има. . . има. . .
04.08.2011 15:17
moliv67 написа:
сякаш има нещо вярно.


Има...има...
цитирай
9. анонимен - А,аз като българин ще ви разкажа вица по друг начин......
06.08.2011 11:05
Биковете са три: дядо,син и внук.Внукът казва-хайде да истичаме до отсрещтния склон и да оправим всички крави.Бащата рекал-пасеики,пасеики ще стигнем до тях. А дядото добавил накрая-ха.....не може ли те да доидат при нас???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lilims
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2484613
Постинги: 627
Коментари: 1559
Гласове: 10975
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031