Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2012 19:55 - 2013 ВОДОЛЕЙ
Автор: lilims Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4274 Коментари: 9 Гласове:
8

Последна промяна: 30.12.2012 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Хороскоп за Водолей 2013

През 2013 ви очакват промени в работата и в дома. Може да смените дома си или да построите нов. В работата също има нови начинания, които отдавна чакате.
Вашата човеколюбива природа ще се изяви с пълна сила през 2013 година.
Ако вашият мотив е да помагате на другите хора, няма да имате ограничения във висотата, до която можете да се издигнете. Общочовешката страна на вашата природа трябва да бъде развита.
През 2013 отново ще се покаже вашата природа, която приема всичко много сериозно.
Страшно мразите да губите, когато поемате рискове.
Дори когато играете най-обикновена игра на карти или хазарт с малки залози - винаги когато става въпрос за пари, вие не може да се наречете спортсмени. Приемате всичко прекалено сериозно и забравяте, че това е игра. Вие сте били отдадени на хазарта в миналите си животи и сега не се страхувате да поемате рискове. Но в резултат на липсата на обективност често нямате успех в подобни начинания в този живот.
В началото на 2013 ще играете важна роля в служебните промени.
Чувствате се удобно, когато нещата около вас са важни, което може да е проблем, защото емоциите често попадат в графата "безсмислици". Вродената ви обективност ви придава облик на здравомислещи, ала с годините се научавате, че трябва да оставите чувствата и емоциите да бъдат такива, каквито са.
Вашите възгледи ще са непредубедени, безпристрастни и обективни, въпреки че често сменяте целите си. Имате склонност да членувате в организации и добър организационен талант. Имате много приятели и познати, които са ви от полза и с които лесно се разбирате. Обаче, трябва много да внимавате да не дадете предимство на фалшивите приятели.
2012 ви донесе много ограничения, които искате да премахнете. Ще имате възможност за това.
Само вашето его да не ви изиграе лош номер.
Проблемите с егото пречат на вашите представи до такава степен, че можете да не обърнете внимание какво действителност искат хората от вас. Това ограничава възможностите ви за успех. Но когато вашият съзнателен мотив е 100% алтруистичен, вие ще се настроите и видите какво е необходимо да направите на тази етап, в този момент и в дадената ситуация. След като още веднъж откриете съществуващата нужда и реагирате добронамерено, ще постигнете слава и успех.
Вашата необходимост от емоционална независимост може да ви доведе през 2013 до самота и проблеми в емоционалните взаимоотношения; можете да изчистите това като не демонстрирате безразличие. Чувствителната ви природа може да изглежда студена, защото не разбирате емоционал­ните нужди на другите. Вие се отнасяте топло и дружелюбно, без да сте особено интимен, похотлив и пробивен.
За тези, които са ви близки и скъпи, вие ще сте изключителни покровители и ще имате странната склонност да скитате.
Защо обичате емоционалната си независимост?
В миналите животи вие сте правили всичко сами и това е една от причините, поради които сте толкова упорити. Вие продължавате, докато не постигнете желания резултат или докато не видите, че пречките са много големи и просто трябва да се откажете. Когато най-накрая наистина се откажете от нещо, което не дава резултати, вие виждате по-добър отговор защо нещата не са се получили така, както сте искали. И тогава наистина получавате помощ: Бог и собствената ви интуиция ще ви покажат цялостната картина и тогава ще можете да разчитате на помощ от приятели, които споделят същите идеали. През 2013 не трябва да правите всичко сами, а да позволявате другите да ви помагат за постигане на целите, което създава положителна енергия у вас и у другите.
През 2013 вие ще имате невероятни способности да убеждавате. Ако се съсредоточите върху "едно по­ голямо добро" и начинът ви да стигнете до него наистина е по-добър от останалите, вие няма да имате проблеми да убедите околните в правотата си. Наистина другите приемат вашите творчески, новаторски идеи. Когато се съсредоточите и насочите вниманието на другите върху по-високата цел пред вас, всички саморазрушителни ограничения на егото се разчупват. Вие ставате обективни и може да използвате своята сила.
През пролетта на 2013 вие ще се докоснете до мечтата си – дейност, която отговаря на вашия натюрел. Ще се опитате да разкажете на целия свят за това. Притежавате една определена гордост, която се превръща в самохвалство, базиращо се на близостта ви с видни личности, поради което планирате живота си така, че да бъдете виждан в обкръжението на "специални" хора. Вие правите разлика между аристократа и обикновения човек, поставяйки себе си на висок пиедестал. Виждайки се като център на вселената, вие гледате на силната си воля като средство за постигане на крайните цели, вместо да се пригодите към едно почтено съществуване.
Имате естествен усет за бъдещето през 2013, но това може да ви обърка по различни начини. На лично ниво ще може да виждате, че вашето бъдеще включва определен резултат и да се почувствате объркани, когато този резултат не се появява в настоящето.
Когато проявявате силната си воля, за да Постигате своите цели, без да вземате предвид останалите хора, ще се отчуждавате от тях. Склонни да се движите прекалено бързо, вие виждате целта и искате да стигнете до нея незабавно. Това съкращава целия процес на парт­ньорство и сътрудничество - и не печелите нито вие, ни­ то те. Често процесът е изпълнен със серия погрешни стартове и обърквания и всичко това се случва, защото не чакате логичния и успешен път да се разкрие пред вас. Вие се учите да се отдръпвате встрани и да наблюдавате ситуацията: да наблюдавате онова, което се случва, вместо винаги да бъдете активни участници. Тогава ще откриете, че сте по-малко заплашени от агресивността на другите и по-рядко реагирате така, че по­ късно да съжалявате.
Когато става въпрос за собствената ви личност,Водолеите често сте несигурни и трудно издържате на конфликтна ситуация. За съжаление, връзката на горните, духовните енергии, с корените на личността не винаги е оптимална.
Което не означава, че през 2013 ще страдате от липса на духовни сили. Главният проблем при вас ще се крие "само" в инертността, която трудно преодолявате.
През пролетта на 2013 ще имате много приключения. Възможно е да срещнете човек, които ще завладее вашите мисли и чувства.
Вашето въображение ще бъде много продуктивно и ще притежавате много творческа енергия; ако не сте внимателни, изобилието от емоционална енергия може да увреди нервната ви система.
Водолеите ще предпочитат неконвенционалното и ще цените вашата лична независимост. Вие сте идеалист с широки възгледи, но зад привидната ви дружелюбност се крие голяма доза егоизъм.
Вашите възприятия Водолей са бързи и умът ви и емоциите реагират заедно; така вие имате духовна яснота. Вашето смесване на религиозни, хуманитарни, сексуални и научни наклонности е добро.
Водолей, вие ще притежавате универсални качества и сте изпревари ли времето си.
Интуицията ви е остра като бръснач, затова се облегнете на нея, когато не сте уверени в някой човек или ситуация - тя ще освети пътя ви! Силният ви порив да прехвърлите границите на всекидневието винаги печели.
Есента на 2013 очаквайте големи промени. Пътешествия могат да станат причина за големи промени в живота ви. Но пак ще стъпите на изминалия опит, за да градите нещо ново.
Водолей вие считате опита като една добра основа за вашата личност. Реагирате едновременно на прагматично и на идеалистично ниво. Разпускането е много важно за вас, защото имате склонност да се претоварвате емоционално. Имате нужда от кауза или проект, който да освободи напрежението, в противен случай се разстройвате. Това може да доведе до нервно блуждаене или търсене на духовно просвещение.
Края на 2013 година Водолеите ще върнат своята популярност. Жена-покровителка ще ви протегне ръка. Зимата ви обещава хубави събития. Ще се върнат стари увлечения и връзки Ще създадете нови приятелства. В учението, литературата и науката ще имате успех. Вашите предишни постижения ще бъдат признати.

image






Тагове:   водолей,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - Не много оптимистична "пр...
30.12.2012 20:44
Не много оптимистична "прогноза", но дано задуха друг вятър за Водолеите.
цитирай
2. lilims - Все с надежда живеем :)
30.12.2012 20:58
Все с надежда живеем :)
цитирай
3. mt46 - Здравей, водолейке!
30.12.2012 23:35
Да ти върви по вода през Новата година! :)
цитирай
4. cinderellathespy - :)
31.12.2012 01:16
На мен ми хареса...
Ще летим и ще достигнем нови интересни брегове...
Най-важно е да сме здрави!:)
Успешна 2013-та!

Един водолей с име Ели
http://youtu.be/tQYbKvh2czk
цитирай
5. lilims - Да ти върви по вода през Новата го...
31.12.2012 08:49
mt46 написа:
Да ти върви по вода през Новата година! :)


Дано...дано...дано...:)))

цитирай
6. lilims - На мен ми хареса. . . Ще летим и ще д...
31.12.2012 08:50
cinderellathespy написа:
На мен ми хареса...
Ще летим и ще достигнем нови интересни брегове...
Най-важно е да сме здрави!:)
Успешна 2013-та!

Един водолей с име Ели
http://youtu.be/tQYbKvh2czk



И на мен ми хареса :))))
цитирай
7. stela50 - Щастлива, сбъдната и честита Нова година, Лили !
31.12.2012 18:47
Весело посрещане с вълнуващи
преживявания, приятни изненади,
радости ... и още много благопожелания !
Наздраве !
цитирай
8. lilims - Весело посрещане с вълнуващи ...
01.01.2013 00:37
stela50 написа:
Весело посрещане с вълнуващи
преживявания, приятни изненади,
радости ... и още много благопожелания !
Наздраве !

Наздраве!!!
цитирай
9. irida - Скитник между звездите!
29.01.2013 19:17
Вашето смесване на религиозни, хуманитарни, сексуални и научни наклонности е добро.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lilims
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2484828
Постинги: 627
Коментари: 1559
Гласове: 10976
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031